Bezoek weer mogelijk in het Laurentius Ziekenhuis

Foto: Laurentius Ziekenhuis Roermond

Patiënten in het Laurentius Ziekenhuis mogen weer bezoek ontvangen. Het Roermondse ziekenhuis verruimt vanaf vandaag weer de bezoekregeling. Iedere patiënt mag dagelijks, op afspraak, één bezoeker ontvangen.

Bezoek in namiddag en avond

De patiënt geeft van tevoren aan wie er op bezoek mag komen en in overleg met de secretaresse of verpleegkundige wordt een afspraak ingepland. Om een grote toeloop in het ziekenhuis zo veel mogelijk te voorkomen, is bezoek alleen toegestaan in de namiddag en avond. Op deze manier wordt de patiëntenstroom op de poliklinieken zoveel mogelijk gescheiden van de bezoekersstroom op de verpleegafdelingen. Op de website van Laurentius staat de volledige bezoekregeling beschreven.(https://www.laurentiusziekenhuisroermond.nl/bezoekers/bezoekregels)

Veiligheidsmaatregelen

Uiteraard blijft Laurentius alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Bij de hoofdingang worden alle bezoekers gescreend op klachten of koorts. Ook wordt iedereen verzocht zijn/haar handen te desinfecteren, de looproutes in het ziekenhuis aan te houden en de 1,5 meter afstand te waarborgen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden