Opening Bailine Roermond  1 augustus

Foto: Redactie

Angela Hokstam – Bailine is hét totaal concept voor zowel vrouwen als mannen die fitter, strakker en met meer zelfvertrouwen een gezonde leefwijze willen. Met persoonlijke begeleiding en aandacht ,wordt ervoor gezorgd dat persoonlijke doelen gehaald worden. Jeanne Niessen, de motor achter Bailine Roermond en haar man zijn altijd ondernemer geweest. Echter door ziekte van haar man  moest het ondernemen stoppen, maar het  heeft haar nooit losgelaten.

”In 2018 ben ik zelf een flink aantal kilo’s afgeslankt en toen wist ik waarin ik weer iets wilde starten. Ik ben in november 2019, de opleiding gewichtsconsulente gaan volgen. Tijdens de opleiding ben ik op onderzoek uitgegaan, wat wil ik ermee, wat kan ik ermee en ben toen bij Bailine uitgekomen” vertelt Niessen.

Bailine Roermond biedt aan geïnteresseerden aan:

-Persoonlijke figuurvorming (spieropbouw d.m.v. effectieve spierstimulatie). Het programma van bailine helpt bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. Meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulator programma’s  waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. De geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work- out.

– Persoonlijke voedingsadviezen: Diëten zijn niet de oplossing voor iemand die blijvend wil afvallen. Met de voedingsadviezen wordt geleerd bewust met voeding om te gaan, vastgeroeste eetgewoontes worden doorbroken.

– Mentale motivatie: De nodige middelen worden aangeboden, om een geleidelijke aanpassing van de huidige leefstijl te bewerkstelligen, zodat men niet meer terug valt in de oude gewoonten. Er wordt samen gekeken, naar mogelijkheden en een blijvend resultaat.

– Pijnbestrijding: Met de diverse specifieke simulator programma’s, kan pijnverlichting bereikt worden, bij chronische pijnklachten.Op korte termijn wordt er nog facelift en lymphedrainage aangeboden.

– Informatieverstrekking aan potentiële klanten gaat via een gratis proefbehandeling. Tijdens deze behandeling krijgen ze eerst een intake, waarna de behandeling plaats vindt. Ondertussen wordt er een behandelplan samengesteld, wat met de klant wordt besproken.

Jeanne vertelt verder:

”In Limburg was nog geen vestiging van Bailine. Onze woning heeft een bedrijvenbestemming en ik heb de studio, bij mij thuis kunnen starten. Roermond ligt centraal in Limburg. Op het moment zijn er 14 studio’s in Nederland. Ik werk alleen in de studio, heb 3 prive cabines, de grotere studio’s hebben vaak nog een personeelslid erbij. We zijn allemaal zelfstandig ondernemers, onder een franchiseformule. Bailine bestaat al 50 jaar en is een Scandinavische bedrijf, sinds 15 jaar ook in Nederland”.

De onderneemster heeft de volgende toekomstplannen: ”Eerst deze studio succesvol maken, zodat Bailine ook in Limburg, met name in Roermond en omstreken, zichtbaar wordt (is) en kan uitbreiden naar 5 cabines. Wellicht nog meerdere studio’s openen in Limburg”.

Voor de opening van Bailine Roermond op 1 augustus, is er een open dag op vrijdag 31 juli 2020, van 11.00 uur tot 19.00 uur. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze activiteit.

Bailine Roermond -Kerkstraat 2 – 6042LL Roermond – Tel 0682593008