Veel belangstelling voor Vastelaoves Villaasj Bingo

Foto:

Er is veel belangstelling voor de Eerste Echte Vastelaoves Villaasj Bingo op zondag 14 februari. De bingo is het online alternatief voor de Villaasj die normaal op carnavalszondag in het Roermondse kerkdorp Maasniel plaatsvindt. Inmiddels zijn er bijna 300 bingokaarten uitgegeven. De bingo wordt live gestreamd via Facebook. Deelname is gratis.

“Fijn dat ons initiatief zo goed aanslaat”, zegt Peter Blanckers van de organisatie. Hij denkt dat mensen echt op zoek zijn naar een activiteit in vastelaovessfeer die je thuis maar eigenlijk toch ook een beetje samen doet. En dat is wat de Vastelaoves Villaasj Bingo biedt. “Samen met je gezin meedoen, natuurlijk met het ‘vastelaovespekske’ aan”, lacht hij.  “En door het delen van een foto op Facebook met de hashtag #villaasjselfie kunnen je buren, vrienden en familie je zien in de live stream. Op deze manier proberen we een gezamenlijk vastelaovesgevoel te creëren.”

De Villaasj Bingo heeft ook een mooi prijzenpakket. “Ik moet zeggen dat onze sponsorcommissie goed haar best heeft gedaan. Verschillende ondernemers hebben forse prijzen gesponsord en daar zijn we heel blij mee. Natuurlijk wens ik iedereen veel bingosucces zondag maar vooral ‘veul vastelaovesplezeer’ “, besluit Blanckers. De live stream begint om 14.00 uur met de bekendmaking van het mooist versierde huis in Maasniel. Deze ’wedstrijd’ is georganiseerd door de vastelaovesvereniging De Katers en WijZIjnMaasniel. De bingo start precies om 14.11 uur.

Tot zaterdag 18 uur kunnen nog bingokaarten aangevraagd worden via www.vastelaovesvillaasj.nl/bingo  Maar op = op laat de organisatie weten.