Het leven van een modiste tijdens de heftige corona tijd

Foto:

Kleding maken is altijd al een hobby geweest. Ik  was eigenlijk niet echt bezig met het maken van moderne kleding.

Door Angela Hokstam – Het maken van Surinaamse klederdrachten( de koto en angisa) had meer mijn aandacht. Daar heb ik dan ook heel wat van gemaakt. Rond begin 2017 ben ik begonnen met het maken van moderne dameskleding, uit Afrikaanse- en Surinaamse stoffen en batik stoffen uit Indonesië. Deze worden gemaakt op afspraak. Ook voor heren overhemden, dat net iets anders zijn, kun je bij mij terecht. Ook voor ander naai- en verstelwerk weten de mensen Cammy’s Studio wel te vinden” vertelt Marlene Cameron die woonachtig is op de Donderberg in Roermond.

Tijdens de corona crisis kwamen er geen opdrachten binnen en was er ook nog lock down.  Alles potdicht. Omschakelen dus.  Ik ging mondkapjes maken en verkopen. Ik werd tijdens deze periode met raad en daad bijgestaan door Roeland Cleuren, kans makelaar bij wonen Limburg”.

Marlene Cameron is geboren en getogen in Suriname. ”Ik woon en werk alweer een aantal jaren in Nederland. Met name in Roermond waar ik met veel plezier woon. Suriname is mijn geboorteland. Ik ga dan ook regelmatig terug. Ik wordt ieder keer weer met open armen ontvangen door mijn mama Sranang(moeder Suriname)”.

Als u Marlene een bezoek wilt brengen is haar adres:Lunastraat 52 Roermond – email – [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen