Ontdek het plezier van samen muziek maken

Foto:
Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Meld je dan aan voor Nuuj Talent Orkest Remunj. Met dit uniek muziekproject voor volwassenen ervaar je in tien repetities hoe mooi het is om samen muziek te maken.
De eerste repetitie is op donderdag 19 september om 20.00 uur in café Aad Leeuwen in Roermond. De avond staat onder leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.
Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur. Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.
De meewerkende verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder ontvangen alle deelnemers een complete orkestmap.
De repetities vinden wekelijks plaats op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Locatie: café Aad Leeuwen, Burg. Thomas Wackersstraat 61 in Roermond. Deelnamekosten:  € 140 euro per persoon voor het hele project.
Kijk voor meer informatie op https://www.ecicultuurfabriek.nl/nieuws/nuuj-talent-orkest-remunj/ of neem direct contact op met Marjolein Peeters, 06 – 89971436 of [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen