Dag van de Reflexologie reikt tools aan om stress en burn-outs tegen te gaan

Foto: Milius007 via Pixabay

Roermond – Angela Hokstam – Op zondag 22 september 2019, tussen 09.30- 16.00 uur te Boshotel aan de Boslaan 1 in Vlodrop, wordt het inspirerend- en ontspannend event Dag van de Reflexologie, met als thema: stress en burn-out gepresenteerd. De vragen die onder andere besproken zullen worden zijn: wat kun je zelf doen tegen stress en burn-outs en welke ondersteuning past het beste bij jou? Stress en burn out kunnen op de reguliere manier behandeld worden, maar ook met geneeswijzen en therapieën. Deze kunnen ook preventief worden ingezet.

Stress is beroepsziekte nummer 1.

1 op de 7 werknemers kampt hiermee. Verder ontstaat 36% van het ziekteverzuim door werkstress, 15% van de werknemers tussen 15 en 75 jaar is opgebrand en 240.000 werknemers tussen 25 en 35 jaar hebben burn- outklachten aldus informatie van de bronnen CBS en TNO.

De bronnen zijn geraadpleegd door de vakgroep Reflexzonetherapie Limburg.

Mensen tussen 55 en 65 jaar zijn het meest kwetsbaar voor stress. De vakgroep Reflexzonetherapie Limburg constateert ook, dat steeds meer studenten onder hoge druk stress gerelateerde klachten krijgen.

Op de dag van het evenement, kan er kennis gemaakt worden met verschillende vormen van ontspanning en therapie, om stress- en burn-outklachten te voorkomen en te behandelen.

Verder wordt de bezoeker aangeboden: reflexzonebehandelingen, een workshop Qigong, klankschalen- sessies, thema- lezingen, aromatherapie, kindercoach, mindfulness, blotevoetenpad. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.reflexzonetherapielimburg.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen