Wel.Kom organiseert in de wijk de Kemp 1e buurtlunch

Foto: congerdesign via Pixabay

Roermond – Angela Hokstam – Wel.Kom organiseert in de wijk de Kemp 2x een gratis buurtlunch, om in gesprek te komen met buurtbewoners en te kijken wat er in de wijk leeft en waar behoefte aan is.

Op 26 oktober vond de eerste lunch plaats, in wijkaccommodatie het Trefpunt aan de Javastraat in Roermond. Het doel, het samen brengen van buurtbewoners die met elkaar in gesprek konden gaan, onder het genot van een hapje en een drankje,is goed gelukt. De mensen konden aangeven wat zij voor de wijk zouden willen en kunnen betekenen. Alles werd opgetekend door de initiatiefnemers. De opkomst was goed te noemen.

Met een uiteenlopend aanbod van welzijnsdiensten wil Wel.kom Roermond ervoor zorgen, dat iedereen prettig samenleeft in de gemeente, buurten en straten. Samen met de doelgroepen en ketenpartners willen ze bijdragen, aan een leefbare samenleving voor en door iedereen. Dit doen zij binnen de kaders, die door stakeholders worden gesteld. De dienstverlening is gericht op het versterken van individuen en groepen, zodat iedereen actief en zelfstandig kan meedoen in de maatschappij. Wel.kom biedt daarvoor optimale kansen en ondersteuning aan iedereen die daar gebruik van wil maken, ongeacht leeftijd, achtergrond en omstandigheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen