“Opkomende dj Under Above uit Roermond tekent 3e platencontract en komt vrijdag met nieuwe single.”

Foto: Xandor Naus
Persbericht – Xandor Naus (21), ookwel bekend als deejay/producer Under Above, brengt komende vrijdag 16 november zijn nieuwe single “What I Could Be” uit laat zijn platenlabel SonicBass Recordings weten.

Eigen sound

De beginnende dj die dit jaar al verschillende andere singles en EP’s heeft uitgebracht op andere platenlabels timmert goed aan de weg.
Hij probeert met zijn eigen ‘good feel tech tracks’ en ‘catchy vocals’ een nieuwe sound te ontwikkelen binnen de huidige housescene.

 

Eerdere events

Under Above produceert sinds begin 2019 zijn eigen tracks, en heeft al op verschillende events gestaan zoals bijvoorbeeld Amsterdam Dance Event, Funk Fuse in de Club, Straal in Azijnfabriek, RNB Sunday Festival, Blessed Festival en Outrageous Festival.

Passie

Toen Xandor het afgelopen jaar begon met het realiseren van zijn grootste passie: eigen muziek maken in zijn eigen studio, wist hij eigenlijk al vrij snel dat dit was waar hij al zolang naar verlangde. Begin dit jaar kwam Under Above al met zijn eerste echte release op Kiwistage Recordings, en is vastberaden om binnenkort de stap naar en groter label te kunnen maken. De nieuwe single van Under Above is vanaf vrijdag 16 november te kopen en te beluisteren op onder andere Spotify, Apple Music en Beatport.

Voor meer info over Under Above, ga naar www.underabove.nl Of vind hem op Instagram, Facebook of Youtube via /underabovemusic

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen