Zes powervrouwen met opzwepend dansconcert in ECI Cultuurfabriek

Persbericht – Een rolmodel is soms dichterbij dan je denkt. In dit opzwepende dansconcert staan zes jonge vrouwen samen sterk. Wegens groot succes is ROLE MODEL dit seizoen terug op de bühne. Op vrijdag 29 november speelt de cast van Role Model in ECI Cultuurfabriek, Roermond.

 Dansconcert
Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, onzeker, rauw, zacht. De dames zijn het allemaal, en alles er tussenin. Met martial arts, vogueing, hiphop, house, rap en zang is ROLE MODEL een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert. Zes persoonlijkheden omarmen hun kracht op de dampende beats van DJ Streamer.

 “Je raakt meteen geïntrigeerd door de toffe urban dansmoves die ze laten zien,

en blijft dat tot het einde.” ★★★★ Scenes

Eigenzinnige performers

ROLE MODEL is gecreëerd in samenwerking met zes unieke jonge performers, ieder met hun eigen achtergrond, specialismes en danstaal: Lucinda Mae Wessels (o.a. hiphop, DJ), Deschny Rogers (o.a. jazzdans, urban contemporary), Tamara Robledo Oud (o.a. housedance, wacking), Anne-Fay Kops (o.a. moderne dans, zangeres), Djinti Sullivan (o.a. urban contemporary, allround commercieel) en Debbie Ruijter (o.a. voguing). Beutlers vaste componist Gary Shepherd, a.k.a. DJ Streamer produceerde voor ROLE MODEL energieke electrofunk-tracks en sferische soundscapes.

★★★★  NRC   ★★★★ Trouw    ★★★★ Scènes  ★★★★ 8Weekly

De makers

ROLE MODEL is een productie van DOX en Nicole Beutler Projects, in een regie van Nicole Beutler en Magne van den Berg. ROLE MODEL is na SONGS (2010), Piece (2011) en Liefdesverklaring (2014) de vierde intensieve samenwerking van Nicole Beutler met Magne van den Berg. Van den Berg is bekend als toneelauteur en regisseur van haar eigen teksten. Samen staat dit regieduo garant voor sterke en geëngageerde voorstellingen met een hoge energie en humor.

Kaartverkoop

Role Model is te zien op vrijdag 29 november 2019 om 20:00 uur in ECI Cultuurfabriek. Kaarten zijn te koop voor €18,50 via ecicultuurfabriek.nl of 0475-317171.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen