Boksgala Roermond op zaterdag 23 november

Foto: Boksgala Roermond

Op zaterdag 23 november organiseert de Boxing Business Club (een initiatief van een aantal Roermondse ondernemers met passie voor de bokssport), voor de derde keer het Business Boksgala. Een combinatie van bloedstollende bokspartijen en een stijlvolle gala-avond waar het allemaal draait om 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland.

Strijdtoneel is Theaterhotel De Oranjerie dat voor deze gelegenheid compleet omgebouwd wordt tot een echte boksarena omringd door 45 prachtige sponsortafels. Tussen 19.00 en 23.30 uur gaan 24 boksers (18 heren en 6 dames) de strijd met elkaar en zichzelf aan. In een stijlvolle ambiance kunnen de 450 gasten tussen de partijen door genieten van een culinair galadiner verzorgd door Theaterhotel De Oranjerie, Restaurant ONE, Damianz en Mr. Sammi. Daarnaast zijn er gedurende de avond diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten. Na de bokspartijen barst er een geweldig feest los in de Salle de Fête van het Theaterhotel.

De 24 mannen en vrouwen staan deze avond tegenover elkaar in de ring als team rood en team blauw. Voordat zij aan dit gala deelnamen waren zij totaal onbekend met de bokssport. Na maandenlange intensieve training zijn ze op professionele wijze voorbereid op de strijd die ze deze avond ten overstaan van hun familie, vrienden en relaties zullen leveren. Ieder met hun eigen motivatie: “Met de diagnose ALS is dagelijkse strijdvaardigheid geen keuze maar een overlevingsmechanisme. Laten we samen “vechten” voor een weg naar effectieve behandeling en een hoopvolle toekomst voor deze dappere strijders!”

ALS is een zenuw- spierziekte en komt in Nederland bij ongeveer 1500 mensen voor. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan ALS, maar komen er ook 500 nieuwe patiënten bij. Hoop op een toekomst is er voor deze mensen niet. De gemiddelde levensverwachting bij ALS is 3 tot 5 jaar. Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen en dat is wetenschappelijk onderzoek om een oorzaak en een behandeling te vinden. Daarom steunen wij Stichting ALS Nederland.

Meer informatie https://businessboksgalaroermond.kentaa.com/ of https://www.facebook.com/events/oranjerie/business-boksgala-2019/2667555149943004/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen