1e communicatiester Cónect Telecom BV voor Nienke Plas

Roermond – Angela Hokstam – Speciaal voor alle relaties organiseerde Cónect Telecom BV, het Loud & Cloud Event op dinsdag 26 november. Omdat zij al 16 jaar met trots en plezier werken aan een mooie en hechte klantenkring, wilden zij op een leuke manier iets terug doen voor de samenleving. Om weer even samen te zijn, contact te maken en dank je wel te zeggen. Een soort sweet sixteen party, maar dan anders.

De presentator Sander Kleikers hield het event interactief. Aan het publiek werd vragen gesteld, zoals wie gebruikt social media.Verder werden er vijf telefoons opgehaald, om te testen als mensen een paar uur zonder hun telefoon konden. Drie mensen moesten van de activiteit foto’s maken en de beste laten zien aan het publiek en erover vertellen. Ook was er een telecom quiz, waaraan een ieder kon meedoen.

De activiteit had ook een goede doelen karakter. Geert Wintraecken, de organisator van het event, schonk een cheque van €5.565,- aan Kees Braun, hoogleraar kinderneurologie. Hij zal het geld gebruiken om voorlichtingsfilmpjes te maken voor ouders van kinderen met epilepsie. Braun vertelde aan de aanwezigen: Een deel van de kinderen met epilepsie kan in aanmerking komen voor een hersenoperatie, om de aanvallen te stoppen en de epilepsie te genezen. Dit heet epilepsiechirurgie. Na zo een operatie wordt driekwart van de kinderen volledig aanvalsvrij en de meesten kunnen ook de medicatie afbouwen. Hun ontwikkeling verloopt daarna sneller en hun kwaliteit van leven verbetert enorm. Kinderen die mogelijk geopereerd kunnen worden – en hun ouders – gaan een intensief evaluatietraject tegemoet, waarin vaak vele onderzoeken moeten volgen, om met zekerheid te beoordelen of een operatie mogelijk en veilig is. Dit kan een belastend- en tijdrovend traject zijn. Wij willen kinderen en hun ouders nog beter kunnen voorbereiden op het traject rond epilepsiechirurgie, door voorlichtingsmateriaal in de vorm van video’s en andere informatiebronnen online beschikbaar te maken. Daarin kunnen we uitleggen en ook tonen hoe de onderzoeken voorafgaand aan de operatie verlopen, wat ze van de opname en de operatie kunnen verwachten en hoe de fase na de operatie eruit kan zien. Een goede voorlichting en voorbereiding kan veel zorgen en angst wegnemen en maakt het voor kind en ouders makkelijker om het epilepsiechirurgie traject te doorlopen.

De special guest was Nienke Plas, die een speciale gasten prijs kreeg. Zij vertelde over de start van haar carriere en haar bekendheid. Het publiek kon haar vragen stellen. Ze heeft een eigen bedrijf, ze acteert, zingt en presenteert.Voor haar is theater maken het leukst. Ze kreeg de 1e communicatie ster uitgereikt door Geert Wintraecken.

Er werd afgesloten met een Mystery Act. De activiteit is gehouden in de ECI Cultuurfabriek Roermond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen