Wonen Limburg Accent koopt appartementen in Roermond

Foto: Nieuws.nl

Roermond – Angela Hokstam – De 19 appartementen die het woongebouw Reyershof in Roermond telt, is door Wonen Limburg Accent overgenomen van een particuliere investeerder.Op 28 november nam Wonen Limburg Accent de appartementen met parkeerplaatsen, van het complex Reyershof in de binnenstad van Roermond over.

 “We vinden het belangrijk dat mensen die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning, en ook niet kunnen of willen kopen, toch betaalbaar kunnen wonen. Daarom is Wonen Limburg Accent opgericht: een commerciële verhuurder met het hart van een woningcorporatie” aldus Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg.

De vraag naar betaalbare huurwoningen neemt alleen maar toe. Door de fors stijgende woningprijzen en strengere hypotheekeisen die banken stellen, is het voor een grote groep huishoudens met een middeninkomen niet mogelijk een huis te kopen. Wonen Limburg Accent wil een stabiele positie in de Limburgse woningmarkt middenhuursegment opbouwen.

Vanaf 28 november kunnen de bewoners voor al hun huurzaken terecht, bij de buurtwinkel Roermond van Wonen Limburg. Meer informatie over Wonen Limburg Accent en het complete woningaanbod vindt u op www.wonenlimburgaccent.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen