Groen moet je Doen Roermond zoekt voor morgen helpende handen voor opschoonactie

Foto: meineresterampe via Pixabay

ROERMOND   –   Inwoners van Roermond die gezamenlijk de mouwen willen opstropen voor een schonere stad, kunnen zaterdag 21 december deelnemen aan de laatste Groen moet je Doen opruimactie van dit jaar. Het stukje Roermond dat gewapend met zwerfvuilgrijper en vuilniszak in ongeveer twee uur onder handen zal worden genomen, bevindt zich deze keer in de omgeving Kerkeveldlaan en Jagerstraat.

Het initiatief voor Groen moet je Doen is tot stand gekomen in navolging van de Landelijke Opschoondag die op tal van plekken in Nederland de aanjager vormt voor initiatieven waarbij structureel aandacht uit gaat naar het voorkomen en opruimen van zwerfvuil in de eigen woonomgeving.

De werkgroep Groen moet je Doen – in het leven geroepen op initiatief van GL Roermond – houdt dit jaar nog drie opschoonacties. Iedereen die zich voor dit goede doel wil inzetten, kan zich nu al opgeven voor een van deze datums. Tips voor opruimplekken zijn altijd welkom.

Verzamelpunt voor de opruimactie van komende zaterdag is de hoek van de Jagerstraat en Kerkeveldlaan. Vertrek om 10.00 uur. In verband met het meebrengen van voldoende opruimmaterialen is vooraf aanmelden wenselijk. Dit kan via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen