Sprookjesachtige verhalenverteller op het Munsterplein

Foto: We are Roermond

Bezoekers van de Roermondse binnenstad worden dit weekend verrast door een mini beleef theater. In een sfeervol aangeklede tent op het Munsterplein worden op een interactieve manier ouderwetse kerstverhalen verteld.

Iedereen kan gratis plaats nemen in de tent onder een warm dekentje en luisteren naar de verhalen van een sprookjesachtig figuur. De verhalenverteller zit met zijn sloffen aan op een mooie stoel en vertelt korte verhalen en anekdotes. Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Binnen lopen in de tent kan dit weekend op zaterdag én zondag tussen 12.30 en

17.30 uur.

Laatste weekend Santa’s House

Dit weekend is je laatste kans om een bezoek te brengen aan de Kerstman en zijn elfjes in Santa’s House in het Roercenter. Op 4 en 5 januari staat Santa’s House in het teken van een Winter Event met o.a. een meet & greet met Olaf en Elsa van Frozen.

Entertainment in de winkelstraten

In de winkelstraten word je vermaakt door diverse muziekgezelschappen, de ganzenfanfare en lampenpoetsers op zoek naar licht. Maak je bezoek aan Roermond compleet met een gratis ritje in de happy train, die pendelt tussen de binnenstad en het Designer Outlet Roermond.

Wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’

De verhalenverteller en het entertainment zijn evenementen onder het thema ‘ROERMONDVOL licht’. ‘ROERMONDVOL licht’ is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Meer weten?

Wil je weten wat er deze kerstvakantie nog meer in Roermond te doen is? Ga dan naar WeAreRoermond.com én volg ons op Facebook en Instagram. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen