KWF ondersteund lokale projecten – SamenLoop voor Hoop Roermond 6 en 7 juni 2020

kwf-Samenloop Veldhoven 9/10062012
kwf-Samenloop Veldhoven 9/10062012
Foto:

In 2019 is KWF met een pilot gestart waarmee gerichte ondersteuning en hulp uit de buurt mogelijk worden gemaakt voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Per SamenLoop wordt 40% van de opbrengst besteed aan lokale projecten die kanker voorkomen of die (ex-)patiënten en hun naasten steunen.

Via deze lokale projecten wil KWF maatschappelijke betrokkenheid vergroten zodat (ex-)kankerpatiënten en hun naasten meer steun ervaren tijdens en na de behandeling. Zo helpen we kanker voorkomen en dragen we bij aan een beter kwaliteit van leven. Om een beeld te krijgen van dit soort projecten, bekijk hier het overzicht van alle toegekende lokale projecten van 2019. 

Wordt er een SamenLoop in jouw regio georganiseerd én heb jij een goed idee waarmee je iets kunt betekenen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten bij jou in de buurt? Of heb je een idee dat bijdraagt aan het voorkomen van kanker? We zijn heel benieuwd naar je initiatief, want misschien kunnen wij jouw project wel financieren. Alle praktische informatie over welke projecten in aanmerking komen en hoe je een project indient vind je hier.

 

OP 6 en 7 juni 2020 organiseren we in Roermond ook weer een SamenLoop voor Hoop, ook van onze opbrengst gaat een groot gedeelte naar lokale projecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen