PvdA afdeling Roermond begint het nieuw jaar met politieke cafes

Foto: PvdA

Dit jaar organiseert de Partij van de Arbeid in Roermond(PvdA), een aantal maal een politiek café. Steeds op een andere plek. Alle leden, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor dit politieke café.

nderwerpen die besproken worden, worden aangedragen door de actualiteit en/ of de aanwezigen. Tijdens een politiek café wordt er aan verschillende tafels, in verschillende samenstellingen gesproken, over verschillende onderwerpen. Zo kan iedereen zijn passie kwijt.
Met de opzet van politieke cafés hoopt de PvdA, een platform te bieden om samen de dialoog te voeren en invloed te kunnen uitoefenen op uitvoering van beleid door de gemeente. De politieke cafés zijn nieuw. Dat hebben we niet eerder in deze opzet gedaan vertelt Lynn Rulkens van PvdA. De cafes worden dit jaar ongeveer zes keer gehouden. Het eerste politieke café van 2020 vindt plaats op donderdag 23 januari om 19.30u in Café de Ster, Raadhuisstraat 13 in Maasniel. Iedereen is van harte uitgenodigd.
Daarnaast willen we ons, net als afgelopen jaren inzetten voor een schoon Roermond, dus zullen we meedoen aan Nederland Schoon en NL Doet. Ook zetten we onze actie voor de Voedselbank voort en blijven we vrijwilligersorganisaties in Roermond, een hart onder de riem steken met onze Rode Taarten. Daarnaast zullen we, waar nodig en mogelijk de publieke opinie blijven beïnvloeden, zoals we dat afgelopen jaar met de startersleningen hebben gedaan legt Rulkens uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen