Hans Dulfer in de ECI popzaal I

Foto: Mark Groeneveld

PERSBERICHT – Zondag 10 mei betreedt Hans Dulfer het ECI podium in de popzaal. Speciaal om zijn 80-jarige leeftijd en 65-jarige saxofoon carrière te vieren, presenteert Dulfer een nieuwe band met gerenommeerde muzikanten.

Beste saxofonist van Nederland

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflux, Big Boy), heeft hij zich opgewerkt tot beste saxofonist van Nederland. Na een succesvol theaterconcert in de ECI van vorig seizoen, is de opzwepend opererende saxofonist nu aanwezig in de ECI popzaal voor een groot feest! Hij viert dit feestje, omdat hij zich al 65 jaar een slag in de rondte speelt én hij de niet te bevatten leeftijd van 80 jaar bereikt. Dulfer presenteert deze avond een nieuwe, niet-te-missen band. Luister naar gerenommeerde muzikanten en een bijbehorend vers repertoire doorspekt met welbekende Dulferklassiekers. Samen met Hans en zijn band blik je terug op de toekomst zonder spijt en vier je feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Theaterconcert vorig seizoen
Vorig seizoen bracht Nederlands bekendste saxofonist een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Deze kleurrijke zanger heeft een grote invloed op de popmuziek. In deze theatertour onthulde hij het effect van de blueslegende op zijn eigen muziek. Hij werd hierbij bijgestaan door zangeres Kim Hoorweg, gitarist-extraordinaire Jerome Hol, drumfenomeen Cyril Directie en saxofonist en verteller Koen Schouten.

Voor meer informatie over het concert van Hans Dulfer kijk op: www.ecicultuurfabriek.nl/muziek/hans-dulfer/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen