Nieuwtjes rondom bijna maart en ALAAF!

Foto:

Auteursblog van Peggy Knoops – Hallo lieverds, Even de nieuwtjes van 18 februari tot laatst maart ongeveer:

@ Deze blog is nu 7100x bekeken. Hopelijk ook gelezen natuurlijk! Wie had dat gedacht? Er zijn veel lieve mensen die oprecht interesse hebben in mijn blog. Dat hoorde ik van de week via-via…Prachtig toch! Natuurlijk ook lieve vrienden die het voor mij als persoon doen. Super lief! Hoeft niet, mag wel! Soms zal het best een overlading aan info zijn. Voor mij is mijn boek belangrijk omdat het op dit moment het enige is, waar ik een beetje voldoening uithaal. Dus ben ik er veel mee bezig wanneer ik een beetje energie heb! Dan voel ik me dichter bij jullie. en verbonden met velen van jullie! En jullie met mijn echte ik…

@ Bij Bol. Com sta ik van de 1910 boeken ‘hedendaagse poëzie’ op plek 43 qua populariteit binnen dit genre.      Bij de uitgeverij sta ik op plek nummer 23 van de 240 boeken bij non-fictie en biografieën. Voor mij onwerkelijk en een feit dat ik toch iets kan. Competent ben. Dus: DE MOEITE VAN HET LEZEN WAARD! Vlieg, ren, fiets, loop of rol nog steeds naar de boekwinkel of pc en bestel ‘Mijn stille tranen’. Maar pas op!! Alleen voor mensen-mensen.

@ Nog meer geweldig nieuws: Ik word tante! Voor de eerste keer van mijn kant van de familie. Zo’n prachtig nieuws dat ik moest huilen van blijdschap! Ook de eerste keer dat ik oprechte blijdschap voelde in 45 jaar. Mijn hart stroomde over. Ik kijk er zo naar uit. Bij mij al helemaal geliefd! Heerlijk voetjes kussen en tuttelen en verwennen natuurlijk!  Ik heb er een verhaal over mijn blijdschap geschreven voor mijn tweede boek waarvan ik het manuscript binnenkort naar de uitgeverij ga sturen! Hopelijk vinden ze het weer net zo de moeite waard om toe te voegen aan hun collectie voor 2020!

@ Eind maart komt de uitslag wat betreft de BOEK.GOUD prijs. Te vergelijken met het boekenbal alleen van deze uitgeverij. Ik ben benieuwd of ik een kans maak. En of er iemand gestemd heeft. Ik houd jullie zeer zeker  op de hoogte!

@Tadaaaaaaaaaaaaaa: Boek nummer 100 is verkocht! Dat was mijn mijlpaal. De eerste was delen met anderen en erkenning voor mezelf. De tweede was een echt boek in handen te krijgen dat overal te bestellen is. Met ISBN nummer en een super lay-out. En de derde is gegroeid nadat ik zo’n 30 boeken verkocht had. Mijn doel om er 100 te verkopen. Vanaf 6 september tot nu. Dat is meer dan 1/2 boek per dag. Voor sommigen zal dat als weinig klinken. In mijn genre vind ik dat geweldig! Vooral voor een debuutboek. Super blij mee! En we zijn nog niet klaar! Nederland is nog niet van me af. Ik probeer nog steeds verder te komen qua boekpresentaties en interviews. Buiten Limburg!

@ Ik weet dat een tweede boek waarschijnlijk  lang niet zo goed verkoopt of zoveel gelezen gaat worden als het eerste. Dat is mijn doel ook niet. Ik weet zeker dat er lieffies zijn die mijn vooruitgang en levensverhalen en ervaringen graag verder willen ontdekken en er belangstelling voor hebben. Vooral wanneer er al veel herkenbaarheid zat in dit boek ‘Mijn stille tranen’. Ik heb ’s nachts gewoon weer veel geschreven en wil de verhalen graag  bundelen tot wederom een echt boek. Deel 2. Veel minder zwaar dan deel 1. Nu staan de verhalen te schimmelen op mijn pc. En aangezien ik toch al met mijn billen bloot ben gegaan in dit boek… Ook hier houd ik jullie over op de hoogte.

@ Proficiat aan mijn broer Ron. Hij is 25 februari jarig!

Voor nu: Alaaf!! En een driedubbele vijfklap!                                                                                                                   Voor wie gaat vieren: Vier goed en vier het leven dubbel mee! Feest hard, dans veel, zing voluit, heb nog meer lief, maar… drink met mate en ‘eten’ doe je thuis! Zegt het bekende liedje. Hihi.                                                               Ik duim voor jullie voor goed weer en voor een beetje zon op de snoet. Zelf ga ik niet, vanwege de drukte…Misschien een optocht wanneer mijn duimen uitgekomen is. En een verjaardag.

Luf joe,

Dikke knuf,

Peggie

Mmeer blogs van Peggy

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen