21 Maart ROYAL THEATER ROERMOND “The Johnny Cash Story” by “The Folsom Prison Crew”

Foto: The Folsom Prisin Crew

Deze voorstelling wordt begeleid door niemand minder dan
Bas van der Zwaan (Bekend van het TV programma Óngerwaeg bij L1 TV), in zijn rol als ‘verhalenverteller’ met mooie anekdotes over de songs en het leven van Johnny Cash.

Tickets via onderstaande link

https://www.tributeband.nl/…

JOHNNY CASH by The Folsom Prison Crew (tribute) Johnny Cash as real as it gets! Will Wayne wordt niet voor niets steevast Dé jonge Johnny Cash genoemd. Met zijn Folsom Prison Crew en Ava Ray aan zijn zijde wordt een authentieke live beleving neer gezet als een ode aan The Man in Black! Bekende songs als Folsom Prison Blues, Walk the line, Hurt, A boy named Sue, One en Hurt komen voorbij maar ook minder bekende parels van J.C. Cash die de echte fans erg waarderen. Kortom a must see show !

Theater Teaser

21 Maart ROYAL THEATER ROERMOND“The Johnny Cash Story” by "The Folsom Prison Crew"Deze voorstelling wordt begeleid door niemand minder dan Bas van der Zwaan (Bekend van het TV programma Óngerwaeg bij L1 TV), in zijn rol als 'verhalenverteller' met mooie anekdotes over de songs en het leven van Johnny Cash.Tickets via onderstaande linkhttps://www.tributeband.nl/?page_id=2070&event_id=11&fbclid=IwAR0XOPqqfndrw1dXs7POd-2zkuoYZeJVU4yoiNl1k2WevAVraAAiVJkyPPc

Geplaatst door The Folsom Prison Crew op Vrijdag 28 februari 2020

Reacties