Omruilactie: voor 1 euro in het bezit van een nieuwe fietsknooppuntenkaart Noord- en Midden-Limburg

Foto:

 Persbericht –  De nieuwe fietsknooppuntenkaart van Routebureau Noord- en Midden-Limburg is weer beschikbaar. De kaart is voor € 2,95 te koop bij de verschillende VVV-winkels en –agentschappen in Noord- en Midden – Limburg. De kaart is ook te verkrijgen in de webshop van VVV Midden-Limburg. En levert u uw oude kaart vóór 1 juli in, dan krijgt u € 1,95 korting.

 Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 20 jaar. Gedurende deze jaren is er veel veranderd aan het fietsnetwerk. Routes zijn gewijzigd en knooppunten zijn toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd:

  • ze lopen door mooiere gebieden;
  • over veiligere (fiets-)paden;
  • langs leuke bezienswaardigheden;
  • ze komen langs terrasjes waar het heerlijk toeven is.

Gedurende het najaar en de winter is het Routebureau druk bezig geweest met het verbeteren van het netwerk en het wijzigen van routes. Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waarop deze wijzigingen zijn meegenomen. Ook worden, indien nodig, de informatiepanelen in het veld vervangen. Dit alles om ervoor te zorgen dat fietsers de route goed kunnen blijven volgen.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg

Het Routebureau staat garant voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsroutenetwerk en bevordert het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dag- en verblijfstoeristen. Dit doet zij door het onderhoud van de routenetwerken voor fietsers, wandelaars en ruiters en de productie van actuele routekaarten. Ook adviseert het Routebureau horeca- en verblijfsrecreatiebedrijven op het gebied van fietsvriendelijkheid. Het Routebureau werkt samen met VVV Midden-Limburg, Dolmans Landscaping Group, Routepunt Zuid-Limburg en het Fietsplatform in het realiseren van haar doelstellingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen