De kleine Tovenaar houdt mensen bezig

Foto: De Kleine Tovenaar

De kleine Tovenaar, boekhuis in Maasniel-Roermond, doet er ook van alles aan om tijdens deze crisis kinderen en volwassenen op verschillende manieren bezig te houden..
De afgelopen week werd bij elk verkocht boek door hen een kaart gedoneerd. Die kaart was bedoeld om de actie #stuureenkaart te steunen; een actie bedoeld om zoveel mogelijk kaarten naar eenzame (oudere) mensen te sturen. De kleine Tovenaar is er trots op dat dit heel goed gelukt is!

Beren is op dit moment ook een dingetje. Iedereen is massaal op berenjacht of zet een beer achter het raam. Ook De kleine Tovenaar heeft een lief klein exemplaar in de etalage staan.
Lemniscaat, uitgever van kinderboeken, doet ook hieraan mee: deze en de volgende maand bieden ze 12 prentenboeken aan voor € 10,00, die uiteraard ook bij dit boekhuis verkrijgbaar zijn.

De kleine Tovenaar biedt nu ook de mogelijkheid om iemand anders gelukkig te maken, met een “Tas vol Geluk”. U bepaalt wat u wilt, voor wie het is en waar de ander van houdt. De kleine Tovenaar vult voor € 20,00 of € 30,00 de tas, en zorgt dat deze op de juiste bestemming bezorgd wordt. De tas kan besteld worden via email ([email protected]) of door te bellen tijdens openingsuren (ma t/m za van 10-16 uur, tel. 0475-329392).

Boekhuis De kleine Tovenaar heeft een uitgebreide website: www.dekleinetovenaar.nl. Deze bevat onder andere aanbiedingen, nieuws en een lege pagina met de titel “Blog”, die speciaal bestemd is voor de lezers die graag iets kwijt willen over een bepaald boek. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

De kleine Tovenaar
Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond
T. 0475 – 329 392
E. [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen