Ondernemersklankbord (OKB) Is uw helpende hand tijdens de Corona problematiek

Foto: OKB Limburg

U ziet door de bomen het bos niet meer, waar kan ik waarvoor terecht voor financiële ondersteuning? OKB helpt u bij al uw vragen over waar en bij wie u terecht kunt en hoe u steun kunt aanvragen.Bij Ondernemersklankbord (OKB) kunt u een half jaar GRATIS terecht voor al uw hulpvragen.

Gedurende dat half jaar staat OKB u bij voor al uw bedrijfsvragen.Onze vrijwillige en onbetaalde adviseurs geven u één op één advies.

Ondernemers begeleiden ondernemers.

Ondernemersklankbord begeleidt al ruim 40 jaar ondernemers in het mkb in elke bedrijfsfase: bij de start van de onderneming, bij alle aspecten van de bedrijfsuitoefening, bij faillissementspreventie en bij de bedrijfsopvolging. Dat doen we in een klankbordtraject van 6 maanden. Wij matchen uw vraag met de adviseur in uw regio die ter zake kundig is. Onze adviseurs zijn gemotiveerde oud-ondernemers en specialisten die hun kennis en praktijkervaring vrijwillig inzetten om u als ondernemer te helpen. Voor een adviestraject van een halfjaar betaalt u nu geen minimum donatie van 200 euro maar is ons advies (tijdelijk GRATIS i.v.m. coronavirus).

Meer info, over advies/hulp. Neem contact op met OKB. [email protected] www.ondernemersklankbord.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen