Stichting Limburgs Landschap organiseert tuinfoto- challenge

Foto: Limburgs Landschap

De komende tijd is iedereen wat meer thuis. Dat betekent natuurlijk niet dat we minder van de natuur kunnen genieten, want ook in uw eigen tuin of balkon is de natuur mooi dichtbij. Zoemende bijen op de appelbloesem, fladderende voorjaarsvlinders of een pimpelmees die uw nestkast in de tuin heeft uitgekozen: wat een prachtige beelden waar u in uw eigen tuin van kunt genieten.

Het Limburgs Landschap nodigt u uit om natuurfoto’s of video’s, die genomen zijn in eigen tuin of balkon in te sturen. Op deze manier hoopt Het Limburgs Landschap mensen te stimuleren, om in deze onzekere tijd, te blijven genieten van de natuur. Want de natuur gaat door, ook nu.

Deel uw natuurtuinfoto of -film uit eigen tuin met Stichting het Limburgs Landschap, via Facebook of [email protected]. Er worden enkele fraaie prijzen beschikbaar gesteld, voor de mooiste beelden, zoals tickets voor Kasteeltuinen Arcen, natuurboeken en gastvrij ontvangst in één van de horecalocaties van Het Limburgs Landschap. De challenge loopt tot 1 juni 2020.

Dagpauwoog Tuinfoto challenge Henk Heijligers
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen