K(W)oningsdag bij Roermond Nieuws: wie wint een pizza?

Foto: MarjanNo via Pixabay

Onze verslaggeefster Agnes Stijnen gaat dit keer eens niet naar de Frontlinie, maar naar de mensen op de achtergrond bij Roermond Nieuws.
In een interview met medewerkster Madeleine gaat ze in op K(W)oningsdag 2020: de koningsdag die we thuis moeten doorbrengen. Madeleine roept alle lezers, kijkers en volgers van Roermond Nieuws op om deze dag evengoed uitbundig de oranje en rood-wit-blauwe kleuren te laten zien, zowel in en rondom de woning. Roermond Nieuws heeft hier een wedstrijd van gemaakt, en New York Pizza heeft maar liefst 10 pizzavouchers beschikbaar gesteld voor de winnaars.

Weet je niet precies wat je wilt doen, kijk dan even naar het interview voor meer voorbeelden, of vraag je kinderen, je ouders, je partner of vrienden om hulp. Hoe meer kleur, des te vrolijker deze dag!
Maak een mooie krijttekening op je stoep, versier je fiets of trek een vrolijk gekleurd kostuum aan, doe een dansje: het maakt niet uit op welke manier jij deze dag viert! Houd hierbij wel rekening met de 1,5 meter afstand!

Leg jouw creatie vast (of laat dit door iemand anders vastleggen) op foto, video, vlog of welke manier dan ook, en stuur dit voor maandagavond 21 uur naar [email protected]

Alle inzendingen die maandag om 21.00 uur binnen zijn, zullen worden beoordeeld door een zeer deskundige en onbevooroordeelde jury, bestaande uit de kleinkinderen van Madeleine en Rob. Zij zullen letten op originaliteit en creativiteit, en de beste 10 inzendingen kiezen. Deze 10 winnaars zullen een voucher ontvangen van New York Pizza, de hoofdsponsor van deze wedstrijd. Roermond Nieuws zal dinsdag 28 april bekend maken wie een lekker pizza van New York Pizza kan gaan eten!

Agnes Stijnen in gesprek met Madeleine van Roermond Nieuws over w(K)onings en 10 pizza's

Agnes Stijnen in gesprek met Madeleine van Roermond Nieuws over w(K)onings en 10 pizza's

Geplaatst door Roermond nieuws op Zondag 26 april 2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen