Magisch trouwen

Foto: Maartje Maakt

Daar staan jullie dan, in een veld met boterbloemen, klaprozen en grassoorten, een kudde koeien graast in de verte onverstoorbaar verder. Boven jullie een stralende lucht, het zonnetje verstopt zich nu en dan achter wat schapenwolkjes, een zacht briesje laat je haar dansen en de bloemen wuiven jullie toe op het ritme van de wind.
Vandaag is het jullie dag… Vandaag schijnt de zon alleen voor jullie… Vanaf vandaag zijn jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zoals de zon verbonden is met de lucht en zoals de wolken verbonden zijn met de wind. Samen zijn jullie compleet in balans, is er geen tijd en duurt de liefde een eeuwigheid.
Vandaag was jullie dag… en het was Magisch!

Wil je ook zo’n Magische Trouwdag?
Met een gepassioneerdere Trouwambtenaar, met een creatieve fotograaf en met alles wat wenselijk is erop en eraan?
Wil je zo’n Magische Trouwdag, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je trouwen op een bijzondere, fantastische of magische plek maar weet je niet waar je moet beginnen?
Wij, Maartje & Agnes van Magisch Trouwen verzorgen jullie complete dag! Van catering tot taart, van bloemen tot tafels, van servies tot foto’s, van versiering tot de rode loper en alles daar tussen in. Je bepaalt zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Klinkt dit voor jullie als muziek in de oren (ook dat kunnen we regelen), neem dan contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter op deze pagina en wie weet spreken we elkaar snel life of via videobellen. Samen met jullie maken we jullie mooiste dag tot een Magische dag!

Liefs,
Maartje & Agnes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen