Roermondjes-app een feit

Foto: Guus Rüsing

Angela Hokstam – Vanmiddag op ‘t Kloosterwandplein  vond de introductie van de Roermondjes app plaats. Met deze app kun je, je eigen wandeling door de binnenstad van Roermond plannen bijvoorbeeld langs cultuur- historische markeringspunten.

Het programma werd aangekleed door Kim Leurs, projectleider “verbinding cultuur en binnenstad” gemeente Roermond. Verder vertelde Ine Creemers, directeur Citymanagement Roermond kort over de totstandkoming van het project. Hierna volgde de openingshandeling door wethouder Ferdinand Pleyte en Ine Creemers. Tot slot mochten de aanwezigen de App zelf uittesten.

De app is een initiatief van de gemeente Roermond, met ondersteuning van De biz binnenstad en hun leden, City Management en WeAreRoermond. Wil je voorbereid op stap naar Roermond? Download dan de Roermondjes-app thuis via de Google Play Store of Apple Store (volgt binnenkort). Ga zitten en maak een selfie op een van de banken en bekijk via de gratis app de verhalen die schuil gaan achter de vele pinpoints.

https://www.weareroermond.com/roermondjes-map/

Op de kaart zie je waar je de twintig bordjes in de stad kunt vinden. Wil je je route rustig uitstippelen in Roermond zelf? Dat kan op speciale Roermond- banken, die vindt je op de looproutes in de stad.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen