Online audities Muziektheater Cuypers verlengd

Foto:

De online audities voor het Muziektheater Cuypers zijn verlengd tot en met 17 september. De live audities zijn op 4 oktober. Muziektheater Cuypers vindt plaats eind 2021 en gaat over het leven van architect en bouwmeester Cuypers. Voor de productie worden momenteel de audities gehouden voor zowel de hoofdrollen als voor het zogenoemde ensemble. 

De naam van Pierre Cuypers is onlosmakelijk verbonden aan Roermond. Hij is er geboren, bracht een groot deel van zijn carrière door in deze stad en zijn grafmonument staat op het Oude Kerkhof. Als architect is Cuypers verantwoordelijk voor de bouw van vele kerken in Nederland. Hiernaast is hij bekend als bouwmeester van onder andere het Rijksmuseum, het Centraal Station in Amsterdam en Kasteel de Haar in Haarzuilens. In 2021 is het 100 jaar geleden dat Cuypers overleden is. Reden om 2021 uit te roepen tot Cuypersjaar met als hoogtepunt het Muziektheater Cuypers.

Muziektheater Cuypers is op zoek naar nieuw talent, jong en oud, professional of amateur. Iedereen die belangstelling heeft om mee te doen, kan online de auditie inzenden aan de hand van drie video/audio opdrachten. Uit deze aanmeldingen worden de kandidaten geselecteerd voor de live audities in het Theaterhotel De Oranjerie. In totaal worden zeven hoofd- en bijrollen gekozen en 24 leden voor het ensemble. Auditie doen kan via de website www.muziektheatercuypers.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen