De laatste dag van de stemming voor: Beste terras van Remunj 2020: De laatste loodjes

Foto: Peter Gehrkens
Enige tijd geleden hebben de lezers hun favoriete terras in Remunj kunnen nomineren. Het lijkt er sterk op dat de meeste lezers hun vrije tijd graag doorbrachten in het centrum: er kwamen maar heel weinig nominaties uit Swalmen, Herten en de andere omliggende dorpen.
Er kwamen 20 terrassen naar voren die meer dan 5 nominaties hadden gekregen. Dat is de top 20 geworden die nu in de race is voor de titel.

“Beste terras van Remunj 2020”

Brasserie Ver’Koch – Heeren aan de Maas – De Verleiding – De Boei – Blond & Blond – OpSjtap Bar&Bik – Plantage Blankwater – Grand Café de Pauw – De King – Geweun Mijnheerkens – Preuverie de Sjnats – De Beren – Brownies & Downies – Markt 10 – Nautilus – Le Journal – Munsterhof – Parkzicht – De Kiosk – Olijfje.
Roermond Nieuws heeft een jury langs al deze terrassen gestuurd. Zij moesten letten op
  • klantvriendelijkheid
  • Aankleding
  • Hygiëne
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Exclusiviteit
  • Sfeer
  • Navolging van coronaregels.
Deze jury heeft elk terras punten gegeven voor al deze onderdelen.
Nu is de publieksjury aan de beurt. Er zijn inmiddels al meer dan 1500 stemmen uitgebracht. Het gaat op dit moment gelijk op tussen een tiental terrassen, maar er is 1 koploper!
Morgen zullen we de publiekspunten optellen bij de punten van de jury. En dan is duidelijk wie de winnaar is van het “Beste terras van Remunj 2020”. Wij gaan dan met de cameraploeg de 1e 2e en 3e prijs uitreiken. Zondagavond kunt u dan zien wie de schalen in ontvangst hebben genomen.

Er kan nog tot en met vandaag worden gestemd. Het gaat vaak om enkele stemmen!  Hebt u dat nog niet gedaan, ga dan naar de stempagina: