KERMIS STEVENSWEERT 5, 6 en 7 september

Foto: Pixabay

Vanaf zaterdag is het zover dan staat de kermis van Stevensweert op het programma. Wil je de kermis bezoeken volg dan de voorschriften, hanteer de 1,5 meter afstand, desinfecteer je handen bij de attracties, volg de looproutes, vermijd drukte en kom niet als je klachten hebt.

Om iedereen de kans te geven de kermis te bezoeken is er dit jaar gekozen voor een andere opzet. De kermis zal al op zaterdagmiddag opengaan in plaats van de zaterdagavond. Zo hebben de bezoekers de kans om de kermis het hele weekend en de maandag gespreid te bezoeken zodat drukte voorkomen kan worden. Volg altijd de aanwijzingen op

GEVARIEERD AANBOD VOOR JONG EN OUD

Met zijn allen kunnen we er een 1,5-meter kermis van maken zodat de exploitanten weer inkomsten kunnen genereren.  Er is een gevarieerd aanbod van attracties voor jong en oud. Voor de jongsten is er een carrousel, lijntrekspel en lucky duck aanwezig en voor iedereen is er de spectaculaire ‘crazy calypso’ neergezet die de snelheid aanpast aan de bezoekers zodat de hele familie hier gebruik van kan maken. Verder is er een prachtige schietsalon te vinden op het kermisplein en kun je je geluk proberen met de grijpmachine. Hou je van snoepen dan ben je in Stevensweert op het juiste adres want er is een prachtige snoepkraam en suikerspin te vinden op het kermisplein.

Voor de visliefhebbers is er een mooi plekje gereserveerd voor een viskraam met een gevarieerd aanbod. Naast de traditionele producten zijn er visfrietjes verkrijgbaar en kun je smullen van ambachtelijk gerookte paling uit eigen Rokerij.

Kijk voor de laatste ontwikkelingen op Facebook: www.facebook.com/kermisstevensweert

TERRAS AANBOD

De kermis zal anders zijn dan andere jaren. Gelukkig heeft Stevensweert een breed terras aanbod bij de verschillende horecagelegenheden. Na het bezoek aan de kermis kun je hier, zittend aan een tafel, terecht voor een drankje en op sommige plekken ook voor een hapje. Dit kan zowel in het gezellige centrum maar ook daarbuiten zodat grote drukte vermeden kan worden.

OPENINGSTIJDEN

Anders dan andere jaren zal de kermis starten op zaterdag 5 september omstreeks 14.00 uur en eindigen op maandag 7 september rond de klok van 22.00 uur. Op zaterdag is er vanaf 18.00 uur een prikkelarm uurtje.  Ook op zondag en maandag zal de kermis rond 14.00 uur open gaan. Zo kunnen de bezoekers verspreid over de dag de kermis bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen