Geen treinen van, naar en via Roermond in de weekenden van 17,18 en 24, 25 oktober 2020 

Foto: Arriva

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 17, zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 oktober geen treinen op trajectdeel Swalmen-Roermond (RS11) en Roermond-Echt (RS12). Ook de NS-intercity rijdt in die beide weekenden niet tussen Weert, Roermond en Sittard. Arriva en NS zetten vervangend busvervoer in.  

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een OV-chipkaart. Reizigers checken in op het station van vertrek en weer uit op de eind-bestemming.
Voor het reizen met het ov geldt: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in al het openbaar vervoer, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. We vragen reizigers om zich goed te verdelen over de bussen die worden ingezet als vervangend vervoer. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd 
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Roermond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen