Overweg Schouwberg NS Roermond/Weert tijdelijk afgesloten van vrijdag 6 november 19.15 uur tot en met maandag 9 november 05.15 uur

Foto: Prorail: fotograaf: Jos van Zetten

ProRail gaat delen van het spoor vernieuwen rondom de overweg Schouwberg in Roermond. Aan beide zijden van de overweg gaan we een deel van de dwarsliggers en de ballast (spoorgrind) vernieuwen. Zo zorgen we dat de treinen comfortabel en veilig van het spoor gebruik kunnen blijven maken. Tijdens de werkzaamheden kunt u hinder ondervinden van de machines die we inzetten en de bouwverlichting. Hieronder kunt u lezen wanneer we bij u in de buurt aan de slag gaan.

 

Waar? Wanneer? Wat?
Op en rondom de overweg

Schouwberg

Van vrijdag 6 november (18.00

uur) tot en met maandag 9 november (07.00 uur), continue werkzaamheden

Vernieuwen dwarsliggers en

ballast rondom de overweg

 

Overweg tijdelijk afgesloten

Tijdens de werkzaamheden is de overweg Schouwberg afgesloten. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele borden.

 

Overweg Wanneer?
Schouwberg in Roermond Van vrijdag 6 november 19.15 uur tot en met

maandag 9 november 05.15 uur

Opslag van materiaal

Tijdens de werkzaamheden slaat ProRail bouwmaterialen op in depots bij de overweg. Op de parkeerplaats aan de Schouwberg / Burgemeester Thomas Wackerstraat worden containers geplaatst voor de dwarsliggers en de ballast. Aan de andere kant van de overweg bij de parkeervakken wordt een keet geplaatst voor het personeel. Op 6 november worden deze locaties ingericht en op 9 november wordt alles weer opgeruimd en brengen we het terrein weer terug in de oudestaat.

Waarom werken we ’s nachts?

ProRail werkt vaak ’s nachts of in het weekend, omdat er dan minder of geen treinen rijden. We begrijpen echter dat dit voor u vervelend kan zijn. Daarom proberen onze mensen zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

Gevolgen voor het treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden er minder of geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 – 9292 (€0,90 per minuut).

Spoorwerk in uw buurt

Op www.prorail.nl/spoorwerk kunt u zien wanneer wij in uw buurt werken. Ook kunt u een automatische mail ontvangen wanneer wij bij u aan het werk gaan. Ga hiervoor naar https:// mijnprorail.prorail.nl om u voor deze e-mailservice aan te melden.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800 – 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.