Gezocht:figuranten voor een promotiefilmpje

Foto:

Het filmpje zal geplaatst worden op een personal trainer social mediakanaal binnen Roermond.

We zijn nog op zoek naar:

–1 vrouw tussen de 30 en 40 jaar. wij zijn opzoek naar een vrouw die rond de 5 tot 10 seconde wilt “spelen” in onze advertentie. Wat het zal in houden is dat je op de bank zal zitten en dan zal er een “stem” in de kamer komen (wordt in de edit erbij gezet) waar je van opkijkt en verbaasd zegt ik?  Dus het zal heel simpel zijn en niet niet moeilijk.

 – 1 vrouw tussen 20 en 35 – Wij zijn opzoek naar een man die rond de 5 tot 10 seconde wilt “spelen” in onze advertentie. Wat het zal in houden is dat je in de koelkast gaat kijken en over de salade heen kijkt en dan toch de chocolade cake pakt en daen dan zal er een “stem” in de kamer komen (wordt in de edit erbij gezet) waar je opkijkt terwijl je omdraaid met de cake in je handen en zegt onmogelijk. Dus het zal heel simpel zijn en niet niet moeilijk.

Lijkt het jou leuk of ken je iemand, die dit ook leuk zou vinden en geschikt is? Laat het ons weten! De draai dag kan plaats vinden wanneer het u uitkomt. Het zal ongeveer een half uur duren dus neemt niet veel tijd in! Wij stellen een kleine  onkosten vergoeding beschikbaar voor deze dienst als figurant.

Lijkt het jou leuk of ken je iemand, die dit ook leuk zou vinden en geschikt is? Laat het ons weten! Dan krijg je ook nadwere informatie over onderwerp en eventuele outfit.

Meer informatie bij Wouter Thonissen [email protected]