Online-pubquiz Roermond voor Klimaatzaak tegen Shell

Foto:

Persbericht – Donderdag 10 december organiseert de groep Operatie Klimaat Roermond een online pubquiz om geld in te zamelen voor de rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell. Milieudefensie eist dat Shell meer doet om gevaarlijke klimaatverandering tegen te gaan. Shell stoot op dit moment mondiaal 2 x zoveel CO2 uit als heel Nederland. De online pubquiz is georganiseerd voor en door mensen uit Roermond en omstreken. Ook mensen van elders mogen natuurlijk meedoen.

Judith Evers, organisator: ‘Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Ook al zijn er veel groene praatjes, in werkelijke euro’s valt de verduurzaming van Shell vies tegen. Veel inwoners van Nederland ondernemen al actie om klimaatverandering tegen te gaan. Wij willen dat de rechter Shell dwingt hetzelfde te doen!’

Iedereen kan vanuit huis via Zoom deelnemen door voorafgaande aan de quiz op 10 december een bedrag naar keuze te doneren via https://www.geef.nl/nl/actie/online-pubquiz-klimaatzaak-milieudefensie-1/donateurs . De vragen gaan natuurlijk over Shell, maar ook over muziek, trivia en andere ludieke onderwerpen.

Meer weten? Kijk op www.milieudefensie.nl of op www.facebook.com/RoermondseShellQuiz

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen