Speel DUNGEONS & DRAGONS in de BIBLIOTHEEK van Roermond

Foto: Bibliorura

Op woensdag 30 december organiseert de Bibliotheek Bibliorura in samenwerking met Vechel Fantasy een Dungeons & Dragons spelmiddag in de bibliotheek voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Dungeons & Dragons is een bordspel waarbij spelers samen een magische wereld induiken. In deze wereld komen verhalen tot leven en speelt iedere deelnemer zijn eigen rol als held of heldin. Het spel stimuleert kinderen om samen te werken, oplossingen te bedenken en hun fantasie te gebruiken. Het spel wordt begeleid door een spelleider van Vechel Fantasy.

Voor de Dungeons & Dragons spelmiddag in de bibliotheek ontwikkelt Vechel Fantasy verhaallijnen die gebaseerd zijn op fantasyboeken voor kinderen. Kinderen maken zo kennis met de wereld van fantasyverhalen en -boeken.

Het spel wordt op de spelmiddag vier keer gespeeld: om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Aan elke sessie kunnen maximaal 12 kinderen meedoen. Vanwege de beperkte ruimte in de zaal kunnen ouders niet mee naar binnen. Tickets kosten €2,00 per stuk en zijn te bestellen via www.bibliorura.nl/tickets. De Bibliotheek Bibliorura – Neerstraat 11-13 ▪ 6041 KA Roermond – T: 0475 519 000 ▪ E: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen