Mister X: “Ik heb Sammy uit zijn comfort zone gehaald!”

In het TV programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent op zoek naar een hit. In totaal doen er in dit tweede seizoen acht artiesten mee aan deze zoektocht. In aflevering vijf presenteert de Belgische zanger Sammy Bergmans het liedje dat Mister X voor hem heeft geschreven.

Sammy Bergmans is afkomstig uit de Belgische plaats Olen, vlakbij Bobbejaanland. Hij heeft al een hele muziekcarrière beleefd, en zong vooral schlager en stemmingsmuziek. Na een kort onderbreking wil hij via Mister X de draad weer oppakken.

Sammy zelf was erg verbaasd over de keuze die Mister X had gemaakt: dit zat totaal niet in zijn straatje. Maar nadat hij met het liedje aan de slag ging was hij verkocht: dit was een hele nieuwe weg die hij na het Mister X avontuur graag wil vervolgen.
Het poppig klinkende

‘Wat je doet met mij’ is een opbeurend liedje met een aanstekelijke beat. Sammy zingt over een nieuwe liefde waar hij helemaal van ondersteboven is.
Het zal zeker niet het laatste liedje zijn in deze stijl: Sammy is ervan overtuigd dat hij met deze muziek de juiste weg is ingeslagen voor de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen