Ook vandaag geen vuilnis ophalen in Roermond

Inzamelaar Van Kaathoven zal de werkzaamheden op 9 februari gezien de weersomstandigheden nog niet hervatten. Dat betekent dat de duocontainers (gft en rest) en de emmers in de wijken: Vrijveld, Roermondse Veld en Kapel-Muggenbroek niet worden leeggemaakt. Het PMD wordt niet ingezameld in het Vrijveld, Roermondse Veld, Kapel-Muggenbroek, Binnenstad, Roerzicht en de Maastrichterweg. Er wordt voor u gezocht naar een alternatieve inzameldag. U wordt verzocht om uw duobak, emmers en PMD-Zakken binnen te halen. Kijk voor meer en actuele informatie over wijzigingen en eventuele inhaaldagen steeds op deze website en ook in uw digitale afvalwijzer www.mijnafvalwijzer.nl.

Milieupark op dinsdag 9 februari gesloten

Het milieupark aan de Mijnheerkensweg 31 in Roermond is op dinsdag 9 februari gesloten.  Er worden voorbereidingen getroffen om deze dienstverlening goed voort te kunnen zetten.  Kijk voor meer en actuele informatie over gewijzigde openingstijden op de pagina ‘Milieupark’.

Ophalen textiel aan huis op dinsdag 9 februari vervalt

Op dinsdag 9 februari staat gepland dat uw textiel aan huis wordt opgehaald door Het Goed. Deze ophaalronde is geannuleerd in verband met het winterse weer.
De textielcontainers worden vanaf woensdag 10 februari weer leeg gemaakt. Het verzoek aan alle inwoners is om het textiel nog even thuis te bewaren en op een later moment, bijvoorbeeld in de loop van de volgende week, Het textiel naar de textielcontainers of naar Kringloopcentrum Het goed te brengen.

U wordt verzocht om de bakken, emmers en PMD-zakken naar binnen te halen. Zodra bekend is wanneer het afval wél kan worden opgehaald, leest u dit op de website van de gemeente, in uw digitale afvalwijzer en social media.

Wij stellen het op prijs als u uw buurtbewoners hierover informeert.