Vernieuwde website mid92itsolutions.nl vergroot bereikbaarheid

Foto:

Angela Hokstam – Joey Nafzger  heeft zijn website mid92itsolutions.nl vernieuwd, om zijn bereikbaarheid onder de doelgroep te vergroten. MiD92 IT Solutions is een bedrijf in Roermond, dat ondersteuning en advisering biedt op het gebied van IT. MiD92 IT solutions is opgericht in 2019 met het oog op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  De foto’s op de website zijn gemaakt door een vriend van Joey, John Hölsgens

”Ik zal mij onderscheiden door het directe contact, de transparantie, adequate service en duurzaamheid. Ik lever expliciet de diensten die nodig zijn en bied waar nodig advies aan. Daarnaast is er sprake van een efficiëntere bedrijfsvoering door het persoonlijke contact, omdat ik in beginsel een kleine onderneming ben” vertelt Nafzger.

”Zorgen voor een duurzame IT bedrijfsvoering, dat is het doel van MiD92 IT Solutions. Mijn ambitie is om veel bedrijven te helpen bij het opzetten van een duurzame bedrijfsvoering, aan de hand van innovatieve IT oplossingen. Dit bereik ik door bewust de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen, zowel gedurende het traject als alvorens ze tot aankoop overgaan. Tot slot specialiseer ik mij op duurzaamheid. Aan de hand van IT solutions gericht op energie, materialen, apparatuur en duurzaam werken, kan er bij de klant een verbeterslag behaald worden besluit de IT specialist.

Joey Nafzger is een consultant en IT Specialist  van 27 jaar, die woont in de Componistenbuurt in Roermond. Zijn leidraad in het leven is de quote van Henry Ford die luidt: Enthusiasm is the yeast that makes your hopes shine to the stars.

Voor info mail naar: [email protected]

Bezoek de website: www.mid92itsolutions.nl