Vrienden voor de medemens overhandigd 900 paaseieren aan Moveoo Roermond

Foto:

Angela Hokstam – Christien Deckers Wolters en Greetje Geurts van Vrienden voor de medemens, hebben  op 31 maart,  900 paaseieren geschonken aan Moveoo in Roermond. De dames gedenken al vijf jaar een lokatie in Sittard met pasen door eieren te geven, het is dus de eerste keer dat ze een schenking doen aan een plek in Roermond.

Vrienden voor de medemens heeft 1200 eieren van donateurs gekregen, waarvan 300 zijn gegaan naar Bie zefke in Sittard en de rest naar Moveoo. Het geven van de eieren is een initiatief van vrienden voor de medemens. Greetje Geurts  merkt op dat er haast nooit iets voor de daklozen wordt gedaan. Daarom is er aan Moveoo gedacht om de eieren te geven. De directeur- bestuurder van Moveoo, Ramon Testroote waardeert deze geste enorm, omdat de stichting niet vaak een extraatje kan geven aan de mensen die zij opvangt. Hij is erg blij en de eieren zullen verder verdeelt worden,onder de andere locaties van Moveoo.

Vrienden voor de medemens is een groep vrienden die:

– graag mensen helpt die onder het minimum leven.

– kansarme kinderen en éénzame ouderen helpt.

Dit doet  de groep door op facebook spullen te verkopen, die gesponserd zijn door medemensen. Iedereen kan lid worden van de groep en mag sponseren.

Moveoo is er voor mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Bij Moveoo werken 150 gespecialiseerde hulpverleners, verspreid over heel Limburg.