Reportage: Werk in uitvoering- Kapellerlaan, Koninginnelaan en Heinsbergerweg

In samenwerking met gemeente Roermond start BLM Wegenbouw met de uitvoering van de herinrichting Kapellerlaan.

Samen met de buurt is een nieuwe betere inrichting voor de Kapellerlaan ontworpen die vanaf 28 juni 2021 wordt gerealiseerd. Het project omvat naast de herinrichting van de Kapellerlaan inclusief het aanbrengen van een regenwater infiltratiesysteem ook het herinrichten van het kruispunt Koninginnelaan – Prins Bernhardstraat en de ombouw van de Heinsbergerweg naar een 30 km/uur weg.

Planning en fasering

Het hele werk wordt gefaseerd uitgevoerd tussen 28 juni 2021 en augustus 2022. We starten met het herinrichten van het kruispunt Koninginnelaan en Prins Berndhardstraat. In onderstaande afbeelding ziet u waar en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Bereikbaarheid

Per fase nemen we verkeersmaatregelen om het verkeer om te leiden;

Voetgangers kunnen via het trottoir of een tijdelijk pad van loopschotten het werk passeren;     Doorgaand auto- en fietsverkeer wordt gedurende het werk in de Kapellerlaan en

Heinsbergerweg omgeleid via de Koninginnelaan, Bredeweg en Karel Doormanstraat.

Aanwonenden en bezoekers kunnen altijd te voet hun bestemming bereiken;

Praktische informatie

Bereikbaarheid voor leveranciers en afnemers bij bedrijven wordt persoonlijk afgestemd. BLM biedt maatwerk aan, hiervoor neemt de heer Ad Jereskes vooraf contact op met de ondernemers aan het werkvak.

Communicatie

Voor uitvoeringsinformatie website BLM Wegenbouw www.blmwegenbouw.nl/projecten/kapellerlaan/;

Voor projectinformatie website gemeente Roermond www.roermond.nl/kapellerlaan;

Over de herinrichting is een animatievideo gemaakt: www.youtube.com/watch?v=aafYHuOtmJ0.     Bekijk ook de reportage: www.youtube.com/watch?v=01FeJJ6_H9U

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen