Reconstructie N280 Leudal Projectinformatie

Foto:

Informatiebijeenkomsten over ontwerp-PIP op 29 juni en 1 juli
Op dinsdag 29 juni en donderdag 1 juli houdt de Provincie Limburg informatiebijeenkomsten in de Baexheimerhof, Kerkstraat 1a in Baexem. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen betrokkenen en belanghebbenden specifieke vragen stellen over het ontwerp-provinciaal inpassingsplan (ontwerp-PIP) N280 Leudal. Als u wilt deelnemen, kunt u zich via de website inschrijven op één van de tijdsblokken tussen 15.00 en 21.00 uur op dinsdag 29 juni of donderdag 1 juli. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de bijeenkomsten alleen bezoeken als u zich vooraf aanmeldt.

U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier voor bijeenkomsten 29 juni en 1 juli (opent externe website).

Het ontwerp-PIP, het milieueffectrapport (MER) en een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder liggen zes weken ter inzage: van woensdag 9 juni tot en met woensdag 21 juli 2021. Meer informatie over het inzien van de stukken en het indienen van een zienswijze vindt u op de pagina Terinzagelegging ontwerp-inpassingsplan.

Terugkijken digitale bijeenkomsten

Op donderdag 10 juni en donderdag 17 juni hielden de Provincie Limburg en gemeente Leudal digitale informatiebijeenkomsten. Het webinar van 10 juni ging over het tracé Baexem, terwijl het webinar op 17 juni zich richtte op het hele tracé. U kunt de webinars terugkijken via onderstaande links.

We zijn nu bezig om de vragen die zijn gesteld tijdens de digitale bijeenkomsten te beantwoorden. Deze vragen en antwoorden zijn binnenkort te lezen op onze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen