Mooi inschrijvingsaantal Rommel route Hoogvonderen 2021

Foto:

De Rommelroute Hoogvonderen Editie 2021, is op zondag 11 juli van 9.30u. tot 16.00u in Roermond. Na het overweldigende succes van 2019 met maar liefst 140 deelnemers, wordt geprobeerd nog meer deelnemers en bezoekers op de Rommelroute te krijgen. Het doel van de rommelroute is een leuke dag te creëren, waar de inwoners van Hoogvonderen hun spulletjes kunnen verkopen.
In 2019 zag de eerste rommelroute er gezellig en vrolijk uit, met vlaggenlijnen, ballonnen en mooie spulletjes. Geweldig was te zien dat buurtgenoten elkaar opzochten, een praatje met elkaar maakten en een drankje met elkaar dronken. Veel bezoekers van verschillende plekken, lieten weten dat dit evenement zeker voor herhaling vatbaar was.
De rommelroute van 2020 was gepland op 21 mei. Omdat de huidige maatregelen van het RIVM waren verlengd tot 1 juni, was de toenmalige organisatie genoodzaakt de Rommelroute editie 2020 te cancelen.
Dirk Wolters van de huidige organisatie vertelt: ”Het resultaat van de eerste rommelroute(2019) was heel positief en daarom wilde men hiervan een jaarlijks terugkerend evenement maken. De rommelroute dit jaar is qua opzet en doel hetzelfde gebleven, als bij de eerste editie. Alleen de organisatie is veranderd, omdat de vorige organisator er geen tijd meer voor had. Toen heb ik, na veel positieve geluiden van mensen uit de wijk die zaten te wachten op een nieuwe rommelroute, het complete concept over kunnen nemen”.
Met nog ruim 2 weken inschrijvingen te gaan, ziet het er dit jaar weer heel mooi uit met het aantal deelnemers. Maak zoveel mogelijk wijkgenoten enthousiast om deel te nemen en er met z’n allen een topdag van te maken. Als er al vragen zijn of verdere info gewenst is, kunnen jullie via de site een bericht of een mail sturen naar: [email protected]
De Fb page is : Rommelroute Hoogvonderen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen