Max op P1 na de vrijdag in Spielberg: ‘Het zal kort bij elkaar zitten’

Foto: Verstappen/com

Max Verstappen heeft de eerste dag in aanloop naar de Grand Prix van Stiermarken als snelste afgesloten. Op de Red Bull Ring reed Daniel Ricciardo in zijn McLaren de tweede tijd voor de Alpine van Esteban Ocon op P3. De Mercedes van Lewis Hamilton en de Alpine van Fernando Alonso completeerden de top vijf. Max’ teamgenoot bij Red Bull Racing, Sergio Perez, werd negende.

“Lewis was sneller in de tweede vrije training maar zijn tijd werd afgenomen”, laat Max na de tweede vrije training op Red Bull Ring weten. “Dus het ziet er in werkelijkheid iets anders uit dan het lijkt.”

Max vervolgt: “In het algemeen ging het redelijk goed bij ons en er zijn een paar dingen waar we nog naar moeten kijken, maar ik ben best tevreden met hoe de auto op dit moment is. Vanaf het begin was ik al redelijk tevreden maar er zijn altijd dingen die beter kunnen, dat was hetzelfde na de tweede sessie, er zijn altijd dingen waar je aan kunt werken en daar zullen we vanavond naar kijken. Maar in het algemeen was het erg positief.”

Vooruitblikkend op de kwalificatie op zaterdag laat Max tot besluit weten: “We moeten kijken wat het weer gaat doen maar het zal kort bij elkaar zitten.”

Lees meer bij de bron: http://www.verstappen.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen