Het gezicht achter Sauna Romantica Roermond

Foto: Sauna Romantica Roermond

Privé Sauna op Middenhoven 10 in Roermond

Het woord privé sauna zal bij de meeste mensen iets anders op roepen dan hier de bedoeling is. Een privé sauna op een bedrijventerrein dat kan toch niet? Wat is dat dan voor een sauna? Welke diensten gaan hier aangeboden worden? Welke soort mensen gaan hier gebruiken van maken? Wat gaat het allemaal te weeg brengen op die plek?

Dit zijn een paar vragen die zeer zeker de revue al gepasseerd zijn.

Graag willen wij aan de hand van dit persbericht u mee nemen in wat dit mooie unieke concept is. Waar het voor staat en wat de bedoeling nu daadwerkelijk is en inhoudt.

Wat is het concept van Sauna Romantica?

Een ochtend, middag of avondje zonder prikkels of ’moetjes’. Houdt u ook niet van een openbare sauna en bent u niet op uw gemak met zoveel mensen om u heen? Wilt u liever heerlijk ontspannen met alle privacy die u zich kunt wensen! Genieten met uw partner, moeder, vriend of vriendin in een wellness die u dan helemaal voor uzelf heeft! U kunt relaxen in een grote jacuzzi met lichttherapie of in de sauna (90 graden) en stoom afblazen in onze luxe stoomcabines. Samen een film kijken onder het genot van een hapje en/of drankje, waarna u zich kunt douchen en gebruik kunt maken van onze gratis shampoo, zeep en bodylotion.

Dit is Romantica privé sauna en wellness!!

De grandopening zal ergens eind dit jaar plaatsvinden en u bent van harte welkom.

Middenhoven 10

Milou Cox