“Remunjs Vastelaovessjlager Kómpetisie” gaat door!

Foto:

PERSBERICHT – Voornemen om alle kleinschalige activiteiten van D’n Uul in november, plaats te laten vinden.

Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul heeft besloten dat de Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie op zaterdag 6 november doorgaat. Uit overleg met het bevoegd gezag blijkt dat het kleinschalige karakter in combinatie met de maatregelen zoals de Coronacheck, voldoen aan de eisen van een veilig evenement.

D’n Uul wil zo binnen de geldende regels recht doen aan de verenigingsdoelstellingen om het cultuurgoed van de Vastelaovend zoveel als mogelijk uit te dragen. De Sjlagerkómpetisie is één van die cultuurpijlers! Daarnaast hebben de deelnemers lange voorbereidingstijd achter de rug en wordt er na 6 jaar weer een echte Sjlagerkómpetisie georganiseerd. De Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie vindt plaats in het Witte Kerkje. De zaal is open vanaf 19.30, de entree is gratis, QR-check aan de deur is verplicht en vol is vol.

Het voornemen is ook om de Uule-akademie, op vrijdag 19 november, door te laten gaan. Dit is eveneens een kleinschalige en vooral intern gerichte activiteit, waarbij alle geldende maatregelen en regels in acht worden genomen. Uiteraard worden actuele ontwikkelingen gevolgd en vindt bijsturing plaats waar nodig.

Over een mogelijke invulling van D’n Uul op de datum 11-11-2021, het symbolische moment waarop het Vastelaovendseizoen start, vindt nog beraadslaging plaats. Het tonen van veerkracht, ook in moeilijke tijd, zit bij D’n Uul in de genen. Dit is in het Vastelaovendseizoen 2021, volop bewezen. Ook nu dragen wij die veerkracht eendrachtig uit en die komt treffend tot uiting in ons jaormotto 2022; “Vaerkrachtig veuroet!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen