Verhuur Bredeweg van start

Foto:

Ons nieuwbouwproject Bredeweg in Roermond is bijna klaar en de oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2022. Bijzonder aan Bredeweg is dat het ontworpen is volgens het ‘Empathisch Wonen’-principe. Samen met de TU Eindhoven (en met subsidie van Provincie Limburg) ontwikkelden wij een woonconcept dat klaar is voor de toekomst. Helemaal gericht op bewoners die vooruitkijken, vitaal zijn en elkaar graag een handje helpen. Met gemeenschappelijke ruimtes die zijn ingericht om buren te ontmoeten.

Wie is de toekomstige bewoner?

De toekomstige bewoners van Bredeweg zijn 55-plussers die graag in contact komen met hun buren. Bij de opzet van het gebouw zijn op elke verdieping gezamenlijke ruimtes ingericht om elkaar te ontmoeten. Elke ruimte heeft een authentiek Roermonds thema. Zoals de Maasplassen, ECI Cultuurfabriek, Café Braam en het Munsterplein. Buiten wordt een fijne gezamenlijke tuin aangelegd. Samen dingen ondernemen en er voor elkaar zijn, past bij de nieuwe bewoners van Bredeweg. Naast de vitale 55-plusser komen er 10 bewoners via Proteion met een ZZP 4, 5 of 6-indicatie en bewoners (23+) vanuit PSW wonen.

Toewijzing anders dan anders

De verhuur van de 1- en 2-slaapkamerappartementen verloopt via www.thuisinlimburg.nl. Het toewijzen van de woningen van ons nieuwbouwproject loopt anders dan normaal. We horen namelijk graag waarom iemand in dit complex wilt wonen. Deze motivatie telt mee in de toewijzing. Waarom? De Bredeweg is een ‘andere’ vorm van wonen en we vinden het belangrijk om te weten hoe de bewoner zichzelf in dit plaatje ziet.

Virtuele rondleiding
Via deze link kan men letterlijk rondkijken bij en in ons nieuwe complex. Kijk rond!

Meer lezen over dit project, de woningen en de verhuur? Dat is hier te lezen. Reageren op de advertenties kan via www.thuisinlimburg.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen