HHB Bakker Cas organiseert wederom de Oliebollen Drive-In!

Foto:

Samen met zijn beste bakkermakkers bundelt Cas Wolters (26) zijn bakkrachten om opnieuw de populaire Oliebollen Drive-In te faciliteren op de oudjaarsdagen in Lerop, onder de rook van Roermond in een prachtig historische carréboerderij.
Vorig jaareinde liep zijn idee om zelf oliebollen te verkopen zó uit de hand dat hij een hele nacht door moest bakken om de rij met auto’s voor zijn stand weggewerkt te krijgen. De publiekslieveling van het programma Heel Holland Bakt zag het oliebollensucces niet aankomen. Na een jaartje sudderen is hij terug met een plan.
Cas ging op zoek naar een geschiktere baklocatie met een grotere capaciteit, en die vond hij. Hij geeft er tegenwoordig diverse (bak)workshops en bereidt er voor velen gebak en ander lekkers.
Inmiddels is de oliebollenverkoop op de laatste twee dagen van het jaar traditie geworden. “Ondanks de strenge maatregelingen mag de drive-in gelukkig doorgaan. De bakkermakkers kunnen onderling genoeg afstand houden en de bezoekers kunnen vooraf online hun bestelling plaatsen. De oliebollen worden dagvers bereid terwijl iedereen slaapt,” aldus Cas.
Volgens de meester bakker is dit het beste recept ooit: “Heerlijk krokant van buiten en mals vanbinnen. De bollen zijn rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en appelstukjes. Voor de mensen die niet zo van de vullingen houden zijn er naturel bollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes.”
Heerlijke ballen! Cas heeft zijn frituurpan al ingevet en ziet de eerste bestellingen binnenstromen. De
drive-in is te bezoeken op 30 en 31 december tussen 10:00 en 17:00 uur. De bakker belooft veel kortere wachttijden dan het voorgaande jaar, maar de Oliebollen Drive-in is voor veel gezinnen ook een leuke attractie. Spontaan langskomen mag ook, maar wie vooruit bestelt via de website is zeker
van z’n bollen want op is op. www.caswolters.com/drive
________

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen