Vanaf 1 januari 2022 is VIJF een nieuwe naam voor zorg en ondersteuning in de gemeente Roermond

Foto: VIJF

Vanaf 1 januari 2022 is VIJF een nieuwe naam voor zorg en ondersteuning in de gemeente Roermond.

Piepjong, maar met een bak aan ervaring. VIJF is namelijk een initiatief van PSW, De Zorggroep, Wel.kom en VIGO-Vincent van Gogh. Vier vertrouwde organisaties, maar met een eigentijdse visie. Samen met de inwoners van Roermond zijn we VIJF. Bij VIJF geloven we in de kracht van mensen. Ieder mens is uniek, ieder mens heeft talent en ieder mens mag er zijn. Die overtuiging vormt de basis voor onze diensten en onze manier van werken.

We helpen jou om jezelf te ontwikkelen en te groeien als mens. Zodat je uiteindelijk ons misschien wel niet meer nodig hebt. Waar we ook in geloven, is de kracht van een gemeenschap. Een omgeving waarin mensen elkaar ontmoeten, naar elkaar omkijken en elkaar helpen, dat noemen we vitale gemeenschappen. Onze diensten organiseren we daarom bij jou in de buurt. Dichtbij, op een centrale plek, makkelijk toegankelijk voor iedereen die dat wil. Daar bundelen we onze krachten.

VIJF maakt zorg en ondersteuning weer simpel. Terug naar waar het écht om gaat: direct goed en snel geholpen worden, één vast aanspreekpunt, oprechte en persoonlijke aandacht, lokaal en dicht bij jou in de buurt, los van ingewikkelde regels en geldpotjes. Heel vanzelfsprekende dingen eigenlijk, maar toch heel bijzonder.

Bron: Vijf

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen