Joep III Opheij, nieuwe Sjtadsjeugprins Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj.  

: 
-	Statieportret Sjtadsjeugprins Joep III en zijn adjudanten.
: - Statieportret Sjtadsjeugprins Joep III en zijn adjudanten.
Foto:

Op zondag 6 februari 2022 werd tijdens de Middaag van de Nuje Sjtadsjeugprins, Joep Opheij aan het publiek gepresenteerd. In een met 5 filmzalen gevulde Foroxity Filmarena was een prachtige ambiance gecreëerd in het thema ‘Filmsjterre’, met focus op de kinderen en jeugdigen. Joep Opheij werd na een spetterende act, samen met Arthur Schmitz en Celeste Maes, rond 13.22 uur door Vorst Dirk I onthult. Joep Opheij werd vervolgens door Vorst Dirk I met alle bijbehorende regalia geïnstalleerd tot Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugprins van D’n Uul. Ziene Dorslöstige Hoogheid Joep III wordt bijgestaan door adjudanten Arthur Schmitz en Celeste Maes.

 Joep III is in Roermond geboren op 10-10-2009. Hij woont wisselend bij zijn vader Jeroen Opheij en zijn moeder Claudia Nelissen, maar is altijd in (of dicht in de buurt van) de Roermondse binnenstad te vinden. Zijn zus Sophie heeft al een hele Uulecarrière in de benen en danst momenteel bij de Jeugdgarde van D’n Uul. Joep III gaat samen met zijn adjudanten Arthur (geboren op 28-07-2010) en Celeste (geboren op 06-10-2010) naar basisschool Aan de Roer en zij zitten alle drie samen in groep 8. Joep III voetbalt samen met Arthur fanatiek bij SHH in JO13-4, Celeste steelt de show op het hockeyveld bij RHC Concordia in de D1.

Joep III regeert onder zijn lijfspreuk ‘Joepiiie, ’t is weer Vastelaovend!!!’. Samen met zijn adjudanten Arthur en Celeste gaat Joep III de gehele Uulefamilie ‘Vaerkrachtig veuroet!’ voor tijdens de Vastelaovend 2022.

– Cover van de Uulewapper 2022 met Joep III en zijn adjudanten, inclusief spreuk van Joep III.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen