Start inschrijving Samen voor Hoop Roermond!

11 feb 2022, 21:49 Laatste Nieuws
samenvoorhoop
In het weekend van 11 en 12 juni 2022 zullen weer bijna 2.000 deelnemers en ‘Survivors’ hun beste beentje voor zetten tijdens de vijfde editie van Samen voor Hoop Roermond. Samen voor Hoop is de opvolger van de SamenLoop voor Hoop, die sinds 2008 al vier keer georganiseerd werd. Na eerder uitstel door de coronabeperkingen staat niets een succesvolle en herkenbare lustrum-editie van Samen voor Hoop in de weg.

Aanmelden is mogelijk vanaf zaterdag 12 februari. Via [email protected] kunnen teams een inschrijfformulier aanvragen om zich aan te melden. “Nu de datum bekend is en de inschrijving geopend, hebben de teams weer een concreet vooruitzicht om naartoe te werken", aldus voorzitter Bart Lickfeld. “De eerste reacties zijn uitermate enthousiast. We hebben ontzettend veel zin in onze lustrum-loop!”

Over Samen voor Hoop
Samen voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, waarbij deelnemers van alle leeftijden zich samen sterk maken om geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis Roermond, Kankeronderzoekfonds Limburg en lokale projecten die in het teken staan van kanker. Ook staan zij samen stil bij de ziekte kanker. De deelnemers lopen in teamverband één etmaal rondes op de atletiekbaan van Sportpark de Wijher in Roermond. Samen voor Hoop