Maasniel kleurt rood, geel en groen

Foto:

Neel zou Neel niet zijn als er in 2022 geen vastelaovesactiviteit zou zijn. In de komende week kleurt het Roermondse kerkdorp Maasniel ‘rood, gael en greun’. Inwoners worden oproepen om hun huis en tuin te versieren zodat heel Neel omgetoverd wordt tot een ‘vastelaovesdörp’.  Om de inwoners in de vastelaovessfeer te krijgen is er sinds zaterdag een vlaggenparade in de Raadhuisstraat waar elk huis versierd is. Het mooiste versierde huis in Maasniel kan een prijs winnen tijdens een puzzelspeurtocht op vastelaoves-zondag 27 februari.

 

Tijdens deze Enige Echte Neelder Vastelaoveszunjig-toch kan iedereen tussen 11.11 en 15.11 uur meedoen aan de puzzelspeurtocht die langs de versierde huizen leidt. De deelnemers aan de speurtocht kiezen ook het meest mooie versierde huis.

In Neel is de samenhorigheid nog steeds groot. Dat is ook te zien bij deze vastelaovesactie. De Vastelaoves Villaasj, v.v. De Katers, WijZijnMaasniel en SJNAPS zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de organisatie.

Meer informatie over de puzzelspeurtocht is te vinden op de websites www.dekaters.nl  www.vastelaovesvillaasj.nl  www.wijzijnmaasniel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen